Gyöngyi
2 °C
13 °C

Kovács duplájával nyert az Újpest

2003.08.09. 20:34
A kezdeményezőbb és aktívabb Újpest megérdemelten tartotta otthon a három pontot. A tavalyi bajnok ZTE három forduló után pont nélkül áll.
Meddő újpesti mezőnyfölény jellemezte a találkozó első negyedóráját, melynek végén az újpestiek első számú kedvence Kovács Zoltán talált a hálóba. Simek erőtlen lövését kezelte le a válogatottnál is számításba vett támadó, majd Csóka mellett befordult és ballal a kapuba bombázott.

A gól után aktívabb lett a vendég Zalaegerszeg, de komolyabb veszélyt nem tudott teremteni Vlaszák kapuja előtt. A "feltámadt" ZTE minden bizonnyal Erőst bosszantotta a legjobban, aki többször is belerúgott Keneseibe, következmények nélkül.

A második negyvenöt percben a hazaiak inkább kontrákra rendezkedtek be, de Molnár teljesen feleslegesen kiállítatta magát, így újult erővel támadni kezdtek. Mindkét edző támadókat cserélt, de míg a vendégek az egyenlítésért, a hazaiak előnyük növelése érdekében támadtak.

Gólt végül ismét csak Kovácsnak sikerült szerezni, aki a lefújás előtt nem sokkal Farkas remek labdájával egyedül lépett ki, majd a kiinduló Bardi felett a léc alá helyezett.

Újpest FC-Zalaegerszegi TE 2-0 (1-0)
Megyeri út, 3000 néző, V: Hajdó
Újpest FC: Vlaszák - Szélesi, Tamási, Juhár, Nagy G. - Simek (Bükszegi 73.), Farkas, Erős K. (Cseri 63.), Polonkai (Tokody 58.) - Kovács Z., Szanyó

Zalaegerszegi TE: Bardi - Kocsárdi, Csóka, Kral, Szamosi - Babati (Nagy L. 58.), Molnár, Balog, Vincze O. (Szíjártó 91.) - Kenesei, Gyánó (Józsi 77.)

gólszerző: Kovács Z. (15., 82.)
sárga lap: Erős K. (23.), illetve Molnár (14., 61.), Balog (51.), Szamosi (57.), Kenesei (57.)
kiállítva: Molnár B. (61.)

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!