Aladár, Álmos
-1 °C
9 °C

A Ferencváros a tabella élére ugrott

2003.11.06. 12:47
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elfogadta a Legfőbb Ügyészség óvását, érvénytelenítette korábbi döntését és visszaadta a május 30-án az Üllői úton történtek vizsgálatát a Magyar Labdarúgó Ligának. Ez azt jeleneti, hogy - legalábbis - az újabb döntésig, a Ferencváros visszakapta a levont hat bajnoki pontot és az Arany Ászok Liga élére ugrott.
Szerdán zárt ülést tartott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége a Legfőbb Ügyészség óvásaival kapcsolatosan, amelyeket a május 30-án az Üllői úton történtek labdarúgóligabeli, illetve szövetségi vizsgálataival kapcsolatban hozott - olvasható az FTC.hu-n. Az ülést követően dr. Bozóky Imre, a szövetség elnöke ismertette a döntést.

"Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy elfogadja a Legfőbb Ügyészség óvását, és átadja az ügyet a Magyar Labdarúgó Ligának (MLL), amely hamarosan hoz egy újabb elsőfokú határozatot, amelyet a Ferencváros vagy elfogad vagy fellebbez az ellen" - hangzottak Bozóky szavai, amelynek értelmében a Ferencvárostól levont hat pont visszakerül a IX. kerületi egylethez.

Az elnök hangsúlyozta, hogy az MLSZ elnöksége nem értett egyet mindenben az ügyészség benyújtott óvásaival, ám azzal magyarázta a döntést, hogy a szövetség szeretné mielőbb rendben tudni a május 30. óta húzódó ügyet, hiszen nem tenne jót a honi labdarúgásnak egy vélhetően 4-5 évig húzódó per.

A Ferencváros honlapja úgy tudja, a Liga csak 5-6 hét múlva hoz ismételten döntést az ügyben, így elképzelhető, hogy az őszi idény befejezése után még nem lesz tudható pontosan, hogyan áll véglegesen az őszi szezon utáni tabella.

Bali

Tanácsok és TOP 5 látnivaló.

Törökország

Isztambul még mindig a nagy kedvencek közé tartozik.