Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Lisztes Perugiában folytathatja

2003.11.18. 15:56
Az olasz bajnokság tizenhatodik helyén álló Perugia jövőre szeretné leigazolni a Werder Bremen magyar középpályását, Lisztes Krisztiánt - írja a sportal.it olasz szakportál.
A brazil Ailton és a horvát Krsztajics után könnyen elképzelhető, hogy Lisztes Krisztián is elhagyja a Bundesliga második helyén álló Werder Brement. Jövő nyáron mindhárom légiósnak lejár a szerződése, két előbbi már megegyezett Schalkéval, Lisztesnek pedig információnk szerint nem tett ajánlatot a brémai vezetőség. Úgy tudjuk, hogy a válogatott játékos szívesen kipróbálná magát az olasz vagy a spanyol élvonalban.

A Perugia az Intertotó Kupából verekedte be magát az UEFA-Kupába, ahol pillanatnyilag is versenyben van, a második fordulóban 2-0-ra verte a görög Arisz Szalonikit - az elsőben a skót Dundee-t múlták felül -, vagyis jó eséllyel pályázik a továbbjutásra.

A bajnokságban korántsem ilyen kedvező Serse Cosmi csapatának a helyzete, mert kilenc forduló után nyeretlenül, három ponttal, kieső helyen állnak.

A klub vezetősége már januártól szívesen látná Lisztest a csapatnál, mert mióta Liveranit eladták a Laziónak, a csapatnak nincs irányítója.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.