Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Szexre biztatja Királyékat a Hertha új edzője

2004.01.06. 12:21
A decemberben kinevezett Hans Meyer szerint egyáltalán nem baj, ha a napi két edzés között futballistái teljesítik házastársi kötelezettségeiket.
Dárdai Pál és Király Gábor klubja, a Hertha BSC december elején vált meg Huub Stevens vezetőedzőtől, akivel a gárda kiesőhelyre sodródott a Bundesligában. A féltávnál tizenhetedik csapat edzéseit néhány hétig Andreas Thom, a korábbi Hetha-játékos irányította, a tavaszi szezonra viszont jóval tapasztaltabb trénert, Hans Meyert szerződtetette a berlini együttes.

Szex két edzés között

Nem tudni, mennyire örültek a játékosok a rutinos, de eddig nem túl sikeres mester érkezésének, hétfői nyilatkozata után viszont valószínű, hogy kezdik megkedvelni Meyert. A szabadidejében legszívesebben kertészkedő futballedző ugyanis arra biztatja Királyékat: szeretkezzenek többet.

"Nem tudom, mit csinálnak a játékosok a délelőtti és a délutáni edzés között, még az is lehet, hogy épp házassági kötelezettségeiket teljesítik. Szerintem ez nem is rossz ötlet" - mondta egy sajtótájékoztatón Meyer.

Ronaldo már régóta csinálja

A tréner ajánlatát az egyik legismertebb német pszichológus, Konrad W. Sprai is támogatja.

"A szex kétségtelenül ellazítja az embereket, bár az élsportolóknak edzés előtt csak passzív-szexet javasolnék, mert az aktív túl fárasztó" - szólt a szakember véleménye.

A szex, mint edzéskiegészítő aktivitás persze nem újdonság a futballban, korábban Ronaldo már elismerte, hogy a tétmeccsek előtt felesége segítségét kéri a tökéletes ráhangolódáshoz. Persze a brazil aranylabdás sem a fárasztó, fél óra alatt 300 kalóriát felemésztő aktív együttlétet, sokkal inkább a passzív örömszerzést előnyben.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.