Vilma
-7 °C
4 °C

Lisztes: Bréma vagy Mallorca

2004.01.08. 16:00
Az őszi szezonban Szabics Imre mellett talán csak Lisztes Krisztián nyújtott értékelhető teljesítményt a Bundesliga magyarjai közül. A Bundesligát vezető Werder Bremen középpályásának teljesítménye felkeltette a spanyol Real Mallorca együttesének érdeklődését is. Lisztes ugyan hajlandó lenne maradni Brémában, de csak a jelenleginél jobb anyagi feltételek mellett.
A német Bundesliga őszi idényében a magyar légiósok közül Lisztes Krisztián bizonyult a legjobbnak. A listavezető brémaiak válogatott irányítója a középpályások között a 10. helyen végzett. A csapat vezetői szeretnék hosszabb távon együtt tartani az együttest, de a góllövőlistán élen álló brazil Ailton és a szerb Krisztaics már biztos, hogy az idény végén a Schalkéhoz igazol.

A magyar középpályás szerződése nyáron jár le, azonban már jelezték neki, szeretnék megtartani. Lisztes is hajlandó lenne maradni, de a jelenleginél jobb szerződési feltételekkel. A Bild című nagy példányszámú lap azonban úgy tudja, hogy a Real Mallorca érdeklődik a játékos iránt, s az újságnak Lisztes - a Bild szerint "sokatmondóan" - így nyilatkozott: "Mallorca szép sziget, sok német is él ott."

Az egykori Fradi-kedvenc a Werderrel január 12-én kilencnapos törökországi edzőtáborozásra utazik, s amint mondta, nem köti konkrét időponthoz, hogy mikor kellene előállnia a Brémának a kedvezőbb ajánlattal. Lisztes neve eddig az Udinese, a Parma és a Perugia csapatánál is felmerült. Az őszi szezon után a Brement a Bundesliga játékosai az idei bajnokság elsőszámú favoritjának tartják.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.