Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Szabics új riválist kaphat

2004.01.09. 15:20
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében még érdekelt Stuttgart a Basel csatárát, Marco Strellert szeretné leigazolni. Szabics vírusos betegsége után elkezdheti az edzéseket.
A portugáliai Faróban - a júniusi Eb színhelyén - edzőtáborozó Stuttgartot az év elején a Kaiserslautern kedvéért elhagyta egyik középső védője, Timo Wenzel. Mivel a brazil Bordon jelenleg is sérült - csak februárban térhet vissza -, így a bajnokság negyedik helyen álló svábok mindenképpen védőt szeretnének igazolni. A svájci, Liverpoolban játszó Henchoz azonban nemet mondott.

A Sport Bild ugyanakkor tudni véli, hogy egy svájci csatár is a vezetőedző, Felix Magath kívánságlistáján szerepel. A 22 éves Marco Streller pillanatnyilag a Basel futballistája, és a Stuttgartnak körülbelül két és félmilliót kellene fizetnie a válogatott játékosért.

Streller érkezésével a görög Amanatidisz válhat feleslegessé a csapatnál, akiért be is jelentkezett a Köln, a Hannover és a Frankfurt is. A támadó egyébként is foglalkozott a távozás gondolatával, hiszen Szabics és Kuranyi mellett kevésszer jutott szóhoz.

Szabiccsal kapcsolatos hír még, hogy hamarosan már ő is elkezdi a felkészülést a következő szezonra, mert az edzőtábor első napjaiban egy vírusos fertőzés miatt - hányingere, és hasmenése volt - nem léphetett pályára.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.