Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Molotov-koktélt dobtak az Inter-játékosok éttermére

2004.02.25. 22:04
Három Molotov-koktélt dobtak az Internazionale két labdarúgójának, Christian Vierinek és Fabio Cannavarónak közös éttermére. A rendőrség ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást, de valószínűleg a milánói elitklub fanatikusai követték el a bűncselekményt, ugyanis üzenetet is mellékeltek a támadáshoz.
"Vieri, elfogyott a türelmünk, nem vagy méltó az Interhez! Nem érdemled meg városunk támogatását, mert nem érdekel téged, mennyi szenvedést okozol nekünk. Most megfizetsz!" - olvasható abban a levélben melyet ahhoz a három Molotov-koktélhoz "mellékeltek", melyet Christian Vieri és Fabio Cannavaro közös éttermére dobtak. A támadás révén a falak megrongálódtak, illetve felgyulladt egy függöny, de azt hamar sikerült eloltani, így az anyagi kár nem jelentős.

A Baci and Abbracci (Csókok és ölelés) névre hallgató étterem Vieri, Cannavaro és Christian Brocchi - korábban ő is a kék-feketéknél játszott, azonban most már a városi rivális AC Milant erősíti - tulajdona.

Az Internazionale vezetése természetesen elítéli a történteket, amelynek a klub internetes honlapján ad hangot: "Akik elkövették ezt a szörnyű cselekedetet, azok nem igazi Inter-szurkolók. Ez egy támadás volt a futballistáink ellen, és ezek után megpróbálunk nekik maximális biztonságot garantálni."

A történteket minden bizonnyal az váltotta ki, hogy az Internazionale szombaton 2-0-ás előnye ellenére 3-2-es vereséget szenvedett az AC Milantól.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.