Vendel
7 °C
11 °C

Letartóztatták az 1860 München elnökét

2004.03.09. 14:13
Karl-Heinz Wildmosert, az 1860 München labdarúgóklub első embere ellen hűtlen kezelés, megvesztegetés és adócsalás miatt indított eljárást a német rendőrség. Wilmoser mellett fiát, valamint még két gyanúsítottat is előállítottak.
Megvesztegetés alapos gyanúja miatt kedden letartóztatták Karl-Heinz Wildmosert, az 1860 München labdarúgóklub elnökét. A bajor rendőrség nem csak az 1860 München, de a Bayern München sztárcsapat klubhelyiségeit is átkutatta.

A megvesztegetés gyanúja az új városi stadionhoz, az épülő Allianz Arenához kötődik. A bajor rádió értesülése szerint Wildmoser 2,8 millió euróért információkat adott át a pályázati kiírásból annak a cégnek, amely aztán el is nyerte a megbízatást.

Egy rendőrségi szóvivő szerint hűtlen kezelés, megvesztegetés és adócsalás szerepel a vádak listáján. A házkutatások során nem csak Wildmosert vették őrizetbe, hanem fiát is, valamint még két gyanúsítottat. Később Wildmoser ellen letartóztatási parancsot adtak ki.

Hírek szerint a Bajnokok Ligájában a Real Madrid ellen készülő Bayern München nem áll célkeresztben, a klubhelyiségekben a bizonyítási eljárás során esetleg hasznosítható anyagok után kutattak.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!