Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Az FTC a sereghajtó ellen vesztett pontokat

2004.03.13. 20:30
Az NB1 18. fordulójában szombaton négy meccset tudtak lejátszani, két győzelem mellett két döntetlen született. Az FTC gyengén játszott a ZTE ellen, csak egy pontot szerzett, ám így is megelőzte az eddigi listavezető Balaton FC-t, amely vasárnap lép pályára.
Az Arany Ászok Liga 18. fordulójában a tervezett öt helyett csak négy meccset játszottak szombaton, a Haladás-Újpest mérkőzés a pálya rossz állapota miatt elmaradt.

A Fradi nem bírt az utolsóval

Budapesten a Ferencváros az utolsó helyezett Zalaegerszeget fogadta, de Pintér Attila gárdája nem tudta legyőzni a jóval gyengébb gárdát. A Fradinak voltak helyzetei, de a csatárok képtelenek voltak a kapuba találni a gyenge színvonalú találkozón.

A Videoton-Békéscsaba meccs szintén meglepetést hozott, a tiszántúliak idegenben győztek az esélyesebb csapat ellen.

A Békéscsaba kihúzta emberhátrányban

A Békéscsaba szervezetten játszott, a Videoton viszont az első félidőben rendkívül gyengén futballozott, védekezése is kritikán aluli volt, a szórványos vendégakciók így rendre veszélyt jelentettek, a csabaiak két gólt is szereztek még a szünet előtt.

A pihenő után aztán a tíz főre fogyatkozott vendéggárda ellen óriási fölénybe került a hazai együttes, de csak szépíteni tudott, azt is öngóllal. A végig óriási lelkesedéssel játszó vendégek végül megérdemelten győztek.

Győrben volt játék, Pécsen nem

A Győr-Sopron találkozón szinte semmi nem történt az első félidőben, viszont a másodikban négy gól is esett. A vendégek szereztek vezetést, viszont a zöld-fehérek jobban játszottak, hamar ki is egyenlítettek, majd még két gólt szereztek és biztosan nyertek.

A nap másik 0-0-s összecsapásán, a Pécs-DVSC találkozón komolyabb helyzet nélkül telt el az első félidő, amelyben a pécsiek kezdeményeztek többet, a Debrecen óvatosan futballozott.

A szünet után aktívabb lett a vendégcsapat, pedig Sándor Tamást, Szekeres Tamást és Kiss Zoltánt sérülés miatt le kellett cserélni. A helyettük beálltakkal sem lett viszont magasabb a színvonal, a meccs unalmasan telt és döntetlen lett.

NB1, 18. forduló, szombati eredmények
Videoton FCF-Békéscsabai Előre FC 1-2 (0-2)
gólszerzők: Grujic (70., öngól), illetve Javrujan (22.), Vincze (35.)
kiállítva: Valentényi (44.)
Pécsi MFC - Debreceni VSC-MegaForce 0-0
Győr-Sopron 3-1 (0-0)
Gól: Priskin (57.), Stark (78., 82.), ill. Huszti (54., 11-es) kiállítva: Pető (70.)
Ferencváros-Zalaegerszeg 0-0

A bajnokság állása
1. FTC 34
2. BALATON FC 33
3. MTK Budapest 30
4. DVSC MEGAFORCE 31

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.