Ambrus
-7 °C
3 °C

Egymilliót euró fizetnének egy öngólért

2004.03.18. 14:27
Az egyik berlini rádióállomás egymillió eurót ajánl fel annak a Bayern-játékosnak, aki a hétvégi Hertha elleni bajnokin öngólt vét. A pénz akkor kerül kifizetésre, ha a szándékosság bebizonyosodik.
Gúny tárgya lett az idényt dobogós reményekkel kezdő Hertha BSC vesszőfutása. A berliniek a kieső, tizenhetedik helyen állnak, huszonnégy meccsükből mindössze ötöt nyertek meg, huszonhárom pontot szereztek.

Hazai pályán a leggyengébb a Hertha

A Bundesliga csapatai közül ők rendelkeznek a legszerényebb hazai mérleggel, csupán tíz pontot gyűjtöttek be az Olimpiai Stadionban. (Ráadásként ezt is három edzővel - Stevens, Thom, Meyer - érték el.)

Az egyik berlini rádióállomás ezek után gondolta úgy, hogy furcsa módon segíti meg a hétvégi Bayern elleni rangadóra készülődő Dárdaiékat. Kitalálták, hogy egymillió eurót (253 millió forintot) ajánlanak fel annak a Bayern-játékosnak, aki öngólt vét, és ezáltal döntő módon befolyásolja a találkozó végeredményét.

A müncheniek és a szövetség még nem nyilvánított véleményt

A programigazgató, Arno Müller gyorsan le is fotóztatta magát a pénzzel, amit kizárólag akkor adnak oda az érintettnek, ha a szándékosság bebizonyosodik, és ha elmúlt tizennyolc éves. (A Bayern kezdőcsapatában feltehetően nem lesz olyan, aki nem felel meg utóbbi kritériumnak.)

A müncheniek és a szövetség egyelőre még nem véleményezték a páratlannak minősíthető felajánlást.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.