Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Lisztes súlyos sérülése

2004.04.25. 20:23
A német bajnokság harmincadik fordulójában döntetlent ért el a Werder Bremen a Bochum otthonában, így hat pontra csökkent az előnye a második Bayern München ellen. Ennél rosszabb hír a csapat drukkereinek, hogy Lisztes Krisztián keresztszalag-szakadást szenvedett.
A német bajnokság vasárnapi játéknapján került sor a két éllovas mérkőzésére. A Bayern München a héten edzőt váltó, és a kieső helyen álló másik fővárosi alakulattal mérkőzött, és végül egy góllal felülmúlta riválisát.

A listavezető Werder Bremen az ötödik helyezett Bochum otthonába látogatott, és gól nélküli döntetlent ért el. A brémaiak ezzel megtartották tavaszi veretlenségüket, sokkal kellemetlenebb hír számukra, hogy a gárda magyar válogatott középpályása, Lisztes Krisztián bal térdében keresztszalag-szakadást szenvedett. A magyar játékos a 75. percben vált ki csapatából.

Az első hírügynökségi jelentések szerint féléves kihagyásra kényszerül az egykori Fradi-játékos, így az biztosra vehető, hogy nem játszhat a szerdai brazilok elleni válogatott összecsapáson.

Lisztessel kapcsolatosan idény közben többször napvilágot látott a hír, hogy elhagyja a Werdert, de a jelenlegi állás szerint maradna a bajnoki cím legnagyobb esélyesénél.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!