Pál
-9 °C
0 °C

Lisztes súlyos sérülése

2004.04.25. 20:23
A német bajnokság harmincadik fordulójában döntetlent ért el a Werder Bremen a Bochum otthonában, így hat pontra csökkent az előnye a második Bayern München ellen. Ennél rosszabb hír a csapat drukkereinek, hogy Lisztes Krisztián keresztszalag-szakadást szenvedett.
A német bajnokság vasárnapi játéknapján került sor a két éllovas mérkőzésére. A Bayern München a héten edzőt váltó, és a kieső helyen álló másik fővárosi alakulattal mérkőzött, és végül egy góllal felülmúlta riválisát.

A listavezető Werder Bremen az ötödik helyezett Bochum otthonába látogatott, és gól nélküli döntetlent ért el. A brémaiak ezzel megtartották tavaszi veretlenségüket, sokkal kellemetlenebb hír számukra, hogy a gárda magyar válogatott középpályása, Lisztes Krisztián bal térdében keresztszalag-szakadást szenvedett. A magyar játékos a 75. percben vált ki csapatából.

Az első hírügynökségi jelentések szerint féléves kihagyásra kényszerül az egykori Fradi-játékos, így az biztosra vehető, hogy nem játszhat a szerdai brazilok elleni válogatott összecsapáson.

Lisztessel kapcsolatosan idény közben többször napvilágot látott a hír, hogy elhagyja a Werdert, de a jelenlegi állás szerint maradna a bajnoki cím legnagyobb esélyesénél.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!