Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Nem hozott ki magából mindent a Debrecen

2004.05.28. 09:51
A remek debreceni egyéni teljesítmények csak a harmadik helyre voltak elegendőek idén, noha sokan a legjobb játékosállománnyal rendelkező együttesnek tartják
Sandro Tomic: A két évvel ezelőtt leigazolt horvát kapus jó vételnek bizonyult: a bajnokság mellett Tomic nagy védéseivel jelentős szerepet vállalt az UEFA-kupa menetelésben is. A kezdőből csak akkor szorult ki, ha sérült volt, mint tavasszal, a rájátszás során.

Éger László: A védelem legbiztosabb pontja nagyon jól fejel, jól lő, batman-orrvédő. Tavaly télen Dunaferrből igazolt a cívis városba és utólag jó döntésnek bizonyult, hogy nem a Zalaegerszeget választotta. Teljesítményére felfigyelt Lothar Matthäus, aki meghívta a kínaiak és a németek elleni keretbe is. Hiába a jó teljesítmény, nem sikerült a z újvárosi arany mellé újabbat begyűjteni.

Szekeres Tamás: A rutinos hátvéd tavasszal sérült volt, de amikor lehetőséghez jutott, egyértelműen válogatott formában játszott - ősszel, Gellei Imre alatt rendszeresen kerettag is volt.

Nikolov: a hátsó alakzatban, számára idegen poszton is bizonyított a játékos , rugó technikáját nem használta ki

Halmosi Péter: Az egyik legjobb döntés volt, az idei osztrák bajnok GAK játékosának kölcsönvétele. A középpályás a gyengébb kezdés után tavasszal játszott igazán jól.

Dombi Tibor: A már rutinosnak számító középpályás mostanra megtanult beadni, és a korábban csak félelmetes elfutásai miatt "tartott" játékos gyorsasága sem kopott. Dombi egyre pontosabban végzi el a pontrúgásokat, korábban is sokszor kamatoztatott dörzsöltsége tovább fejlődött. Egy javaslat: ne nyelvnyújtással ünnepelje a Loki góljait.

Ronald Habi: A horvát középpályás nagy nyereség lenne a válogatottban. Ha nem lép pályára, hiánya feltűnik a DVSC-nél, jól szerel, bátran ütközik és kevés labdát ad el.

Kiss Zoltán: Szinte bármilyen poszton bevethető, meghatározó labdatartása - univerzális játékosnak számít a Debrecenben, amelynek egyik alapjátékosa. Szerencsére ez már feltűnt a kapitánynak is.

Sándor Tamás: A válogatottból önként távozó középpályás technikája magyar szinten még mindig kiemelkedő. Megállapítható, hogy jó döntés volt felkeresni a fodrászt, és elhagynio korábban legendás tincseit.

Bajzát Péter: Az NB I legindolensebb játékosa, kicsit lehiggadt, kevesebbszer állították ki, de mégy így is túl sokszor foglalkozik másokkal, a játékvezetőkkel. Képes emlékezetes teljesítményre, de szégyellnivaló produkciókra is.

Igor Bogdanovics: Minőségi idegenlégiós a hétszeres szerb válogatott. A télen érkezett csatár hét gólja önmagáért beszél.

Szentes Lázár: Kiváló angolsága elismerést aratott Bruges-benaz UEFA-kupa párharc odavágóján, de a sajtóval (és a televíziós operatőrökkel) való kapcsolata továbbra is hagy kívánnivalót maga után. Az egyik legfelkészültebb magyar szakember, ám váratlan húzásaival néha még magát is sikerül meglepnie.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!