Ágnes
-13 °C
0 °C

Négymillióba kerül a Fradinak Pintér kirúgása

2004.09.14. 20:56
A labdarúgóliga négymillió forintra büntette a Ferencvárost, mert a klub júliusban egyoldalúan felbontotta Pintér Attila vezetőedző szerződését.
A nyáron a kupagyőzelem és a bajnokság megnyerése után a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetése ajtót mutatott Pintér Attila edzőnek, akit alig fél éve szerződtettek. Az elbocsátás előzménye a játékosok által írt levél volt, amelyben felsorolták a trénerrel kapcsolatos sérelmeiket. A klubvezetés ennek nyomán ultimátumot intézett Pintérhez, hogy változtasson stílusán, amire decemberig adott haladékot neki és egyúttal egyoldalúan módosította élő szerződését. Pintér azonban nemet mondott erre és hamarosan a válogatott másodedzője, László Csaba foglalta el a Fradi kispadját.

Pintér már akkor jelezte, peres úton kívánja rendezni az ügyet és a Magyar Labdarúgóliga (MLL) is eljárást indított a szerződésbontás miatt.

A liga fegyelmi bizottsága végül kedden tárgyalta az ügyet: a testület négymillió forintra büntette a Ferencvárost, mivel a klub júliusban egyoldalúan módosította, majd felbontotta Pintér Attila szerződését.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!