Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Kahn a 'legcikibb' német

2004.10.25. 12:40
Valóságshow sztárokat és Dieter Bohlent is megelőzve Oliver Kahnt választották a németek a legkínosabb hírességüknek. A magyar válogatott szövetségi kapitánya Lothar Matthäus az ötödik a "ciki-listán".
Oliver Kahn
A német Bildwoche című újság körkérdést tett fel, melyben arra voltak kíváncsiak, a németek kit tartanak "országuk szégyenének". Az előzetes várakozásoknak megfelelően az élen a Bayern München és a német válogatott kapusa, Oliver Kahn végzett. A pályán mutatott viselkedése mellett magánéleti problémáival is sokak ellenszenvét kiváltó kapus a szavazatok 39 százalékát szerezve nyert.

Kahn azonban nem egyedül birtokolja a kétes címet, hiszen a német Big Brother című műsor szereplője Tatjana Gsell, párjával a mintegy harminc évvel idősebb Prinz von Hohenzollernnal holtversenyben a szavazatok ugyanennyi százalékát kapták. Harmadik az egykori Modern Talking tag, Dieter Bohlen lett 36 százalékkal.

Lothar Matthäus
Negyedik a színes bőrű énekes Roberto Blanco, majd a nem túl dicső ötödik helyre az egykori Aranylabdás labdarúgó, jelenleg magyar szövetségi kapitány Lothar Matthäus jutott. A német szakember ugyan Magyarországon dolgozik, ugyanakkor itteni "pályafutása" során szóba hozták már a török Besiktassal és a német válogatottal is.

Azonban a német szövetségnél inkább Jürgen Klinsmannt választották, és bár Matthäus azt nyilatkozta, nem csalódott, azóta többször is "beszólt" egykori csapattársának. A listán az első tízbe még egy labdarúgó, az úgyszintén botrányairól elhíresült Stefan Effenberg került.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.