Emánuel
3 °C
12 °C

Henrik Larsson a visszavonuláson gondolkodik

2004.11.23. 13:46
Szombaton a Barcelona labdarúgó-csapata simán verte az ősi ellenfél Real Madrid együttesét. A katalánok öröme mégsem lehet teljes, hiszen a csapat svéd támadója Henrik Larsson súlyos sérülést szenvedett. A 33 esztendős játékost műteni kell, felépülése akár fél évig is eltarthat. Ő a visszavonulásra gondol, miközben klubja meghosszabbította szerződését.
A vártnál jóval komolyabb Henrik Larsson sérülése, így elképzelhető, hogy az FC Barcelona svéd labdarúgója befejezi pályafutását. Ugyanakkor a spanyol klub 2006-ig meghosszabbította szerződését.

A válogatott csatár a Real Madrid ellen 3-0-ra megnyert szombati bajnoki rangadón szenvedett porcsérülést, ám a hétfői "sürgősségi" műtéten kiderült, hogy a térdszalagjaival is problémák vannak, ezért hamarosan ismét kés alá kell feküdnie.

"Sajnos van rá esély, hogy visszavonulok. Nagyon elkeserített a legutóbbi diagnózis" - mondta a 33 éves csillag a Helsingborg Dagblad című svéd napilapnak.

Larsson egyelőre arra kérte a vezetőket, hogy halasszák el az újabb beavatkozást, mert esetleg néhány találkozón még szerepelhet a gárdában. A katalán együttesnek - annak ellenére, hogy magabiztosan vezeti a Primera Divisiónt - komoly gondokkal kell megküzdenie, hiszen súlyos sérülés miatt korábban már Gabri, Thiago Motta és Edmilson is kidőlt a sorból.

A Barcelona töretlen bizalmáról biztosította a rutinos támadót, sőt, 2006 júniusáig meghosszabbította az eredetileg az idény végén lejáró szerződését. "Azt szeretnénk, ha minden erejével a felépülésre koncentrálna ebben a nehéz időszakban, és érezné, hogy mellette állunk" - jelentette ki a TV3 csatornán Joan Laporta klubelnök.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!