Vilma
-7 °C
4 °C

Legnagyobb sztárjaival jön a Real Madrid

2005.06.21. 19:25
Az már biztos, hogy a Real Madrid a legerősebb keretével érkezik augusztus közepén Magyarországra. Egyelőre kérdéses viszont, az "Öcsi bácsi" nevét viselő magyar együttes milyen összeállításban lép pályára Beckhamék ellen.
Augusztus 14-én este nyolctól a Puskás Ferenc Stadionban lép pályára a világ leghíresebb labdarúgócsapatának tartott Real Madrid: a királyi gárda ellenfele az "Öcsi bácsi", vagyis a stadion névadójáról elnevezett magyar együttes lesz, mely gárdát Lothar Matthäus szövetségi kapitány állítja össze. A szervezők keddi, budapesti sajtótájékoztatóján elhangzott, a barátságos találkozó bevételét jótékonysági célokra ajánlják fel.

Ismét lehet sütkérezni a nagyok fényében

A szervezők beharangozójában szinte percenként hangzott el a felemelkedés, és az örömünnep kifejezés, és mint kiderült, ilyen meccsek kellenek ahhoz, hogy beszéljenek a magyar futballról és felfigyeljenek rá. A megjelent Ladinszky Attilát úgy méltatták, mint az egyetlen magyar játékost, aki győztes gólt lőtt a Realnak (1977-ben, a Betis színeiben), elfelejtve a már elhunyt Májer Lajost, aki éppen húsz éve segítette győzelemhez a Videotont az UEFA-kupa döntő madridi visszavágóján.

A kérdés csak az, ki fog a magyar együttes színeiben pályára lépni, hiszen az A-válogatott játékosai három nappal később Argentina legjobbjai ellen lépnek pályára, míg az UEFA-kupában érdekelt csapatok a Real-meccs előt két nappal játszanak.

Megnyitják a Puskás-stadion felső karéját is

Így ők is megtudhatták, hogy a találkozó alkalmából valószínűleg a brazilok elleni találkozó után újra megnyitják a Puskás-stadion felsőkaréjának egy részét is, így 42 700 néző figyelheti majd a sztárokat. Szinte biztos, hogy három nappal később ugyanez lesz a helyzet, amikor a kétszeres világbajnok, a legutóbbi olimpián győztes argentin együttes szerepel majd ott.

A spanyol csapat vendégjátékára hamarosan elkezdik árusítani a belépőket, az árakat egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Az már eldőlt, hogy jelképes, egyforintos áron ezerhétszáz jegyet kapnak különböző gyerekotthonok.

Az új igazolások bemutatkozása

A Real Madrid a magyar fővárosban játszik először Európában a 2005-2006-os szezonra tervezett csapatával, ezért a szervezők meghívják a legjelentősebb európai klubok vezetőit is. A királyi klub nemcsak legerősebb keretével érkezik, de a vezetés is a legmagasabb szinten képviselteti magát. A delegációban helyet kap Florentino Perez elnök, valamint két legendás játékos, Alfredo Di Stefano és Emilio Butragueno is.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!