Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Németország legnagyobb bordélyháza épül a foci vb-re

2005.07.30. 10:59
A németek minden szinten tökéletes foci-vb-takarnak rendezni jövőre. Ennek tudható be, hogy a legtöbb meccsnek helyt adó Berlinben, az ország legnagyobb "örömtanyáját építik fel, ahol száz, a férfiak "szórakoztatására" szakosodott hölgy várja, hogy a szurkolók kedvében járjon.
Németország legnagyobb bordélyháza épül Berlinben a 2006-os labdarugó világbajnokságra. A nyilvánosház háromemeletes lesz, szaunával, bárral ellátva, hozzávetőlegesen 100 örömlánnyal. A Bild című lap azt is megírta, hogy az örömtanya mindössze 25 percre lesz gyalogosan az Olimpiai Stadiontól, ahol a vb legtöbb mérkőzését, köztük a döntőt játsszák.

Az "Artemida" nevű bordélyba a belépőjegy 100 euró (mintegy 25 ezer forint) lesz fél órára. Aki ezt túllépi valamelyik lánnyal, annak plusz 50 eurót (12500 forintot) kell fizetnie. Németországban 2001 óta törvényes a prostitúció, az örömlányokat regisztrálják és alá kell vetniük magukat a rendszeres orvosi vizsgálatnak.

Másik két német nagyváros, Köln és Dortmund is arra törekszik, hogy ősi örömökkel szolgáljon a világbajnokságra érkező férfi vendégeknek. Mindkét város vezetése közölte, ha nem is sikerül fölépíteni nyilvánosházakat a vb-re, mindenesetre olyan konténereket állítanak föl, amelyekben a lányok kínálhatják szolgáltatásaikat.

Szakértők aszerint egyébként is a "rendes állományon" felül további negyvenezer prostituáltra lehet számítani a labdarúgó vb alkalmából. A hatóságok egyébként is igyekeznek azok kedvében járni, akik a profik segítségét veszik igénybe a meccseken felgyülemlett feszültség "levezetésére", ezért a berlini olimpiai stadion környékén százezer óvszert akarnak szétosztani.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.