Auguszta
4 °C
22 °C

Ronaldót kábítószerügyben hallgatják ki

2005.08.21. 16:43
Rendőrségen hallgatják ki Ronaldót, a Real Madrid futballklub csatárát, mert a Rio de Janeiro-i nyomozók telefonlehallgatásai után az ő neve is felmerült egy drogügyben.
A riói rendőrség egy kábítószeres ügy kapcsán kihallgatásra idézte be Ronaldót, a brazilok kétszeres világbajnok futballsztárját.

A gazdagoknak terjesztettek

A nyomozók egy olyan bandát füleltek le, amely a felső tízezer köreiben ecstasyt és más drogokat terjesztett. A Real Madrid zsenije mellett többek között az ismert popénekesnek, Gabriel O Pensadornak is felveszik a vallomását.

A telefonos lehallgatások révén felgöngyölített ügy aktái szerint Amon Lemos, a csatár korábbi barátnőjének, Livia Lemosnak a bátyja egy ismerősének kijelentette: mindenki szeret marihuánát szívni, Ronaldo is.

Ronaldo tiltakozik

A szeptember 4-re beidézett klasszis tiltakozott a vádak ellen, közölve: sosem élt kábítószerekkel, és egyetlen dílert sem ismer.

A világ egykori legjobb játékosának nem volt hasonló ügye a múltban, sőt, a Real Madriddal több drogellenes jótékonysági meccsen is részt vett.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!