Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

A Premier League helyett a Jupiler League-ben Juhász

2005.08.31. 13:24
Két angol lap is állítja, a hétfőn az Anderlechthez igazolt Juhász Rolandot megvette volna a West Bromwich Albion is. Gera Zoltán klubjánál reménykedtek, hogy őket választja a magyar védő, aki viszont a belga csapathoz került.
Hétfőn a belga RSC Anderlechtnél bemutatták a klub új játékosát, Juhász Rolandot, ám elképzelhető, nem sokon múlott, hogy Brüsszel helyett Birminghamben rendezzenek sajtótájékoztatót.

A belga liga jobban tetszett


Juhász Roland az Anderlecht mezével fotó: epa
Két angol lap, az Daily Express és a Daily Star is állítja, a magyar középhátvéd az MTK-ból majdnem Gera Zoltán csapatához, a West Bromwich Albionhoz került.

Az újságok a focista menedzserére hivatkozva - nem tevezik meg, ki ő pontosan - azt írják, a birminghami egyesület is ajánlatot tett Juhászért, és az utolsó pillanatokig reménykedett, hogy a fiatal tehetség, illetve az MTK őket választja. A WBA-nál cáfolták ezt az értesülést.

A BL-ben a Chelsea és a 'Pool ellen szerepelhet

A Premier League helyett viszont a belga első osztályt, a Jupiler League-et preferálta a hátvéd, az ügynöke, illetve a budapesti klub. Az Anderlecht persze esélyes a bajnokságban, míg a Bajnokok Ligájában a Liverpool, a Chelsea és a Betis ellen szerepelhet, bár itt már nem favorit.

Juhász az átigazolással minden idők legdrágább magyar védője lett, 1,25 millió eurót kapott érte az MTK.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.