Piroska
-10 °C
1 °C

Nemi erőszakkal gyanúsítják Cristiano Ronaldót

2005.10.19. 19:56
A Scotland Yard, bejelentette, őrizetbe vett egy húszas éveiben járó férfit, akit nemi erőszakkal gyanúsítanak. Az angol sajtó tudni véli, a gyanúsított Cristiano Ronaldo, a Manchester húszéves portugál középpályása.

A Scotland Yard kihallgatta, majd őrizetbe vette Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál labdarúgóját - írta a BBC News honlapja.

Ott volt, de nem erősítik meg

Cristiano Ronaldo (fotó: epa)
Cristiano Ronaldo (fotó: epa)

A hírt sem a rendőrség, sem a manchesteri klub nem erősítette meg. A Scotland Yardnál csak annyit közöltek, egy húszas éveiben járó férfit vettek őrizetbe.

A BBC arról tudósított, a portugál futballista megjelent a londoni kihallgatáson, majd egy speciális egység tagjai őrizetbe vették.

Rosszkor, rossz helyen

A rendőrség azután kezdett nyomozni, hogy szexuális zaklatás miatt feljelentést tett két fiatal nő. Az eset állítólag október 2-án, egy londoni szállodában történt. A Manchester United 1-jén éppen a fővárosban játszott.

A brit sajtó már az elmúlt napokban pontosan körülírta, hogy melyik futballista került gyanúba, a rendőrségi kihallgatásig azonban egyik lap sem közölte a nevet.

Le akarják járatni

Cristiano Ronaldo tagadja, hogy köze lenne a bűnügyhöz, azt állítja, hogy a történet kitaláció és kitervelt akció áldozata, adta hírül az MTI.

Erőszak, ittas vezetés

Az angol futballban nem az első idei eset Ronaldoé: júniusban az Arsenal holland futballistáját, Robin van Persie-t szinté nemi erőszak gyanújával vették őrizetbe. Más okkal, de a szintén arsenalos, azóta Birminghambe került Jermaine Pennantnak közel egy hónapot kellett börtönben töltenie, mert visszaesőként ittas vezetésen érték.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.