Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Szűcs Lajos Pápára igazolhat

2006.02.10. 16:06
A Ferencváros válogatott kapusa a téli átigazolási szezonban elsőként, de valószínűleg nem utolsóként hagyhatja el az anyagi gondokkal küzdő zöld-fehéreket.

Az elmúlt években egyre gyengülő és egyre elszegényedő Ferencvárosban Lipcsei Péter és Szűcs Lajos jelentette az állandóságot. Mostanáig.

A bizonytalanság miatt menne

A zöld-fehérek válogatott kapusa, a klub hivatalos honlapjának információi szerint pénteken délután írásban kérte Tepszics Ignác sportigazgatót, szerződésének felbontására. Szűcsöt 2006.június 30-áig (plusz egy év opcióval) kötötte szerződése a Fradihoz.

A Ferencvárossal két bajnokságot és két Magyar Kupát is nyert játékos a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, Pápáról kapott visszautasíthatatlan ajánlatot és mivel gondolni kell a családjára is, elhagyja az Üllői utat és a bizonytalanságot.

A 32 esztendős kapus bármennyire is szereti a zöld-fehéreket, jelenleg annyira kilátástalan a klub helyzete, hogy családos emberként úgy érezte, váltania kell.

Tepszicsnek még egyeztetnie kell

Tepszics Ignác sportigazgató érdeklődésünkre elmondta, a kapus írásban jelezte szándékát, amit neki hivatalból átkellett venni. "Az elnök úrral és a jogi képviselőjével még nem tudtam beszélni az ügyben, mert mindketten egész nap tárgyalnak. Én mindenesetre megpróbáltam rávenni a maradásra" - mondta Tepszics. A sportigazgató a hivatalos papír alapján úgy érzi komolyak Szűcs távozási szándékai, és a vezetőség tagjaival kell egyeztetnie, mit tudnak tenni, hogy maradjon.

Szűcs - aki 768 perccel góltalansági csúcstartó a magyar kapusok között - a Ferencvárosban nevelkedett, később az Újpest és a német Kasierslautern együttesében futott be jelentősebb pályát. A Fradihoz 2000 őszén tért vissza.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!