Emánuel
3 °C
12 °C

Először kapott ki a Debrecen

2006.02.24. 21:43
Kapcsolódó cikkek (1)
A DVSC meglepetésre két góllal kapott ki Zalaegerszegen a labdarúgó Borsodi Liga tavaszi idényének nyitómérkőzésén. Ez volt a címvédő debreceniek első kudarca a 2005/06-os szezonban.
Újrakezdték a hazai labdakergetők is, két nappal a Chelsea-Barcelona Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után Zalaegerszeg-Debrecen meccsel folytatódott a Borsodi Liga.

Két perc sem telt el, és a hazaiak csatára, Montvai Tibor elvesztette az eszméletét, miután ütközött a másik csapat kapusával, Csernyánszki Norberttel. A ZTE-játékos szájzárat kapott és légzési nehézségekkel küszködött, csak a mentőben tért magához. A kórházban agyrázkódást állapítottak meg az első orvosi vizsgálatok.

Csak tartani kellett az ajándékelőnyt

Hiába játszott az első félidőben fölényben a vendég bajnokcsapat, elég volt egy komoly védelmi hiba, Bogunovic labdát szerzett és bár gólhelyzetben volt, passzolt a biztosabb pozícióban érkező Kónya Lászlónak, aki nem hibázott (1-0).

A szünet után már a vezetés birtokában inkább a védekezésre koncentrált a ZTE, de gólra nem futotta Lokinak. A hajrában egy kiadós kakaskodás talán felrázhatta volna a Debrecent, de a ZTE talált be ismét. A télen visszacsábított egerszegiek támadása hozott újabb gólt: Molnár Balázs jó passzal a leshatáron induló Sebők Józsefet hozta helyzetbe, aki magabiztosan gurított Csernyánszki lába között a kapuba.

Mondhatni, a ZTE megérdemelten nyert, jól tartotta az előnyt, és ennyi elég volt Szentes Lázár csapatának, hogy az edző volt csapata idei veretlenségét elvegye.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Franciaország

Élménytúra Korzikán.