Natália
-3 °C
7 °C

Két hónapig sem bírta a Real Madrid új elnöke

2006.04.27. 11:03
A klubvezetés szerdán lemondásra kényszerítette Fernando Martint, a Real Madrid elnökét. A nagy tervekkel érkezett presidente szinte meg sem melegedhetett, mindössze két hónapig volt posztján, a megválasztása után első elnökségi ülésen kellett mennie.
Két hónnappal hatalomra kerülése után lemondott a Real madrid elnöke, Fernando Martin.

Az első lett az utolsó

#alt#
Fernando Martin két hónapig sem bírta (fotó: AFP)
Spanyol sajtóértesülések szerint a klub vezetősége kényszerítette lelépésre, mert korábban hangoztatott programjából semmit nem váltott be, és a csapat sem lett jobb: nem került előrébb a bajnokságban, ráadásul már a nyolcaddöntőben kiesett a Bajnokok LIgájából. Az AS című lap úgy tudja, a 16 tagú elnökségből tizenöten a távozására voksoltak a hétfői ülésen.

"Új választásokat akarunk" - jelentette ki a Real Madrid szóvivője, Enrique Sanchez. A sajtóreferens elmondta, addig az elnökség legidősebb tagja, Luis Gomez-Montejano tölti be a posztot.

Martin megválasztása óta ez volt az első és egyben utolsó elnökségi találkozó.

Történelmi mélyponton

A klub alapszabályzata értelmében jelenlegi mandátumát Martin akár 2008-ig is megőrizhette volna.

A Real Madrid jelenleg harmadik a spanyol bajnokságban, az elsőre már három éve nincs esélye nincs. Több mint ötven éve ez a világhírű klub leggyengébb periódusa.

Martin nagy tervekkel vette át az egyesületet a február végén hirtelen lemondott Florentino Pereztől, keményen elítélte a lazsáló sztárokat. Tíz csillag elküldését, és sok új igazolást tervezett. Április elejére ígérte az új edző nevének bejelentését, de céljaiból egyet sem valósított meg.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.