Ambrus
-7 °C
3 °C

Beckham húga tehén, anyja paraszt a németek szerint

2006.06.14. 09:20
Beckham az ideálisnál testesebb, de az angol nők között semmiképpen sem kirívóan ronda húgán röhög Németország. A Bild a szupersztár anyjába is beleszállt, szimplán leparasztozta Sandra Beckhamet.

Joanne Beckham

Ha a bulvárlapokon múlna, Németország és Anglia valószínűleg még most is háborúban állna. Az 1996-os angliai ebé idején a Sun krautozta lelkesen a németeket, most a Bilden a visszavágás sora. A német pletykalap a cuki Beckham kevésbé fotogén családtagjain állt bosszút a németeket ért sérelmeken.

A sosem visszafogott Bild két fényképes oldalt szentelt az angol sztárközéppályás családjának. Beckham nem túl előnyös pózban lekapott húgáról, Joannáról azt írják, "te jóságos ég, a kis pufók. A karjai, a mellei, a feneke is nagyon angol. Joanna tipikusan az a lány, aki sangriától részegen félmeztelenül táncol a mallorcai diszkók asztalain".

De Beckham édesanyjával, Sandrával sem kegyesebbek. "A szupersztármama mosolya egy igazi paraszté" - írja a Bild.

"DAGADTNAK [sic!] nevezték Beckham húgát" a németek, háborgott a Sun cvímű brit bulvárlap. A német-angol bulvárháború egyik nagy hadviselője szerint az angol szupersztár dühödten reagált a Bild támadásárra. Egy barátja szerint a letaplózás a családot is megviselte, Sandra és Joanna is nagyon szomorú a sok megjelent badarság miatt, írja a Sun.

Beckham amúgy saját magángépén utaztatta Németországban családtagjait.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.