Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Ronaldo az Interben folytatja

2006.08.31. 10:50
A brazil labdarógó-válogatott támadója, az elmúlt időben sokak által kritizált Ronaldo elhagyta a Real Madridot és az olasz Internazionáléhoz szerződött. A spanyolok cserébe egy másik brazilt, Adrianot kapnak. Ugyancsak a Real Madridban folytatja a spanyol Reyes, aki az Arsenaltól érkezik, cserébe Baptistáért.

Ma éjfélkor zárul a nemzetközi átigazolási szezon, és ahogy az elmúlt években, úgy most is, az utolsó pillanatokra is maradt szenzáció. A Cadenaser spanyol rádió tényként közölte, hogy a Real Madridból hosszabb ideje elvágyódó Ronaldo Milánóba költözik. A rádió eddigi valamennyi nyári átigazolási híre bejött, hiszen ők adtak először hírt Zambrotta és Thuram Barcelonába szerződéséről, valamint Emerson klubcseréjéről is.

Milan helyett Inter

Ronaldo

Ronaldo azonban nem a hetek óta hírbe hozott Milanhoz, hanem legnagyobb riválisához, a nyáron alaposan megerősödött Internazionaléhoz igazolt. Az Inter a nyáron már megszerezte többek között a svéd Ibrahimovicsot és a francia Vieirát a Juventustól, valamint az argentin Crespot a Chelsea-től.

A brazil támadó 1997 és 2002 között már volt az olasz klub játékosa, igaz ez idő alatt két évig sérült volt. Sikerként "mindössze" egy UEFA-kupa elsőséget tudott felmutatni. Az üzlet anyagi részletei még nem nyilvánosak, az azonban biztosnak tűnik, az Interben nem lesz brazil csatársor. A klub másik brazil csatára Adriano ugyanis éppen Ronaldo helyére, a Real Madridba szerződik.

Reyes is a Realban

A Real erősítése azonban még nem ért véget, hiszen az as.com értesülései szerint az utolsó pillanatokban megszerezték a spanyol Reyest az Arsenaltól, akiért cserébe egy másik brazilt, Julio Baptistát adták.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.