Ivett, Frida
10 °C
24 °C

15 éves gyerek bőrözte be Rooneyt

2009.02.19. 07:51 Módosítva: 2009-02-19 07:51:19
Az MU-klasszis csapattársa, Rio Ferdinand teli szájjal röhögött, amikor barátját egy reklámfilm forgatásán megszégyenítette a tinédzser. Ráadásul kétszer.

Köténnyel alázta meg Wayne Rooneyt egy gyerek a legújabb Nike-reklám forgatásakor. Az internetre fölkerült az esetről készült vágott és vágatlan változat, amelyen egy 15 éves amatőr bebőrözi a Manchester United futballsztárját.

A klip a kispályás focit népszerűsíti, ahol a leggyakoribb az ellenfél megszégyenítése a finom, de annál lehengerlőbb mozdulattal.

Rooney csapattársa, Rio Ferdinand, aki bírót alakít a reklámban, nem is tudta visszafogni magát, üvöltött a nevetéstől, és nagyot pacsizott a sráccal. A mozdulat a végső, televízióban sugárzott változatba is belekerült, sőt, ez lett a csattanója.

Az ismeretlen fiú ráadásul nem egyszer, hanem kétszer vitte el szőrben a labdát a 23 éves profi mellett, a kamera arról lemaradt, amikor a forgatás előtti bemelegítésnél először csinálta meg. A The Sun szerint kvázi fogadtak, hogy újra nem tudja megcsinálni, de élesben megint sikerült.

A csel nem is volt haszontalan, az ifjú tehetség utána nagy gólt rúgott a bal felső sarokba.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!