Vendel
5 °C
20 °C

Meztelenül csókolóztak a kezdőkörben

2009.03.03. 12:12 Módosítva: 2009-03-03 12:12:28
A német másodosztályú bajnokin hiába nyert a hazai csapat, a meccset megelőző reklámnak nagyobb sikere volt. A meztelen pár egy társkereső irodát reklámozott.
1860 Flitzer01 010309

A hétvégi 1860 München–St. Pauli német másodosztályú meccsen a hazaiak nyertek 5-1-re, a legnagyobb sikere mégis egy fiatal párnak volt. A találkozó előtt egy férfi és egy nő szaladt a gyepre, és a kezdőkörben megcsókolta egymást.

Sikerüket elsősorban annak köszönhették, hogy mindketten csak festéket és cipőt viseltek, a hölgyre a hazai, párjára a vendég együttes szerelése volt felfestve. A pár a kezdőkörben csókolózott, majd a biztonsági emberek kikísérték őket. A közjáték azonban nem a feltűnési viszketegségükről szólt, hanem a müncheni klubbal megegyezve Németország egyik legnépszerűbb társkereső irodáját akarták így reklámozni.

A FriendScout24 iroda ezzel az akciójával próbálta meg hirdetni, hogy náluk akár az ellenséges szurkolótáborok tagjai is egymásra találhatnak.

Németországban nem ez az első meztelenkedő eset idén. Januárban egy felkészülési meccsen a Hannover egyik szurkolója félmeztelenül, nadrágját letolva a kerítésre felmászva élvezte a meccset.