Lajos, Patrícia
16 °C
28 °C

Egykori játékosai összefognak a Fradiért

2009.11.01. 22:13
A korábbi ferencvárosi labdarúgók elhatárolódnak a Diósgyőr elleni, szombati bajnoki mérkőzésen történt rendbontástól, egyúttal kérik volt klubjuk vezetését, valamint a magyar hatóságokat, nevezzék meg a felelősöket, és teremtsenek olyan környezetet, amelyben ismét családi szórakozássá válhat egy-egy mérkőzés.

"110 éves klubunk történetének minden sikerét közösen írtuk, mi, játékosok a pályán, szurkolóink a stadionban, a csapatunkat szerető rajongók határon innen és túl. A Ferencváros neve az elmúlt évszázadban az egységről, az összefogásról szólt. Klubunk mai válságának nem lehet kizárólag a labdarúgók gyenge szereplése az oka, hiszen fordult már elő ilyen korábban is. Ugyanakkor a garázda, felelőtlen, magukat szurkolónak nevező személyek a legmélyebb erkölcsi válságba taszíthatják szeretett egyesületünket" - vélik az MTI-hez eljuttatt közleményben.

Vasárnap estig 35 egykori FTC-futballista - köztük Albert Flórián, Fenyvesi Máté, Szűcs Lajos, Rákosi Gyula, Bálint László, Szokolai László, Ebedli Zoltán, Dzurják József Telek András, illetve Hrutka János - írt alá a felhívást, és kérik további hajdani játékostársaikat, hogy álljanak melléjük, közönségüktől pedig erkölcsi támogatást remélnek.

Az FTC-DVTK mérkőzés szombaton a 65. percben - a vendég együttes 3-1-es vezetésénél - szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!