Egy cserével áll ki az U21-es válogatott Izraelben

2015.11.12. 16:56

A magyar U21-es futballválogatottnál nyolc játékos és hat stábtag megbetegedett az Izrael elleni Eb-selejtező előtt egy gyomorfertőzés miatt, de így is kénytelenek voltak lejátszani a csütörtöki meccset, amit 3-0-ra vesztettek el, mindhárom gólt a második félidőben kapta a csapat, kettőt a hajrában. 

Az MLSZ Facebook-oldalán azt írta a meccs előtt: 

Jelenlegi állás szerint azt jelenti, hogy mindössze egyetlen (kapus)cserénk lesz a meccsen, hiszen összesen tíz mezőnyjátékos és két kapus nem kapta el a betegséget, ami a fél keretet ledöntötte a lábáról.

A két válogatott pedig egyeztetett a halasztásról, és egy ideig úgy is nézett ki, hogy elmarad a selejtező, ám az UEFA szabályai miatt mégsem lehetett másik időpontra rakni a meccset. Így csak tizenkét használható játékosa lesz Robert Kilin edzőnek.

A szabályok rugalmatlansága nem adott lehetőséget az U21-es válogatott izraeli Eb-selejtezőjének elhalasztására, így a magyar válogatott elképesztően nehéz, szinte lehetetlen feladat előtt áll, de sportszerűen, a szabályokat betartva pályára lép 18:45-től.

- közölte az MLSZ. 

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM
Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM