Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Súlyos: Bogdánnak becsavarták szögletből

2016.01.08. 21:54

Bogdán Ádám a Watford ellen december közepén megkapta az esélyt a Liverpoolban, hogy a Ligakupa-meccsek után bajnokin is védhessen, de a második percben egy olyan gólt kapott, amiért hibáztatható volt. Szöglet után nem tudta megszerezni a labdát.

Jürgen Klopp edző bizalmát ezzel el is veszítette, mert az idei Ligakupa-meccsen, kedden már a belga Mignolet állt a kapuban, és az elődöntőben idegenben 1-0-ra felülmúlták a Stoke-ot.

A német edző a FA-kupában is számított a magyar játékosra, a Liverpool a negyedosztályú Exeter vendége volt péntek este.

A hazai csapat már a kilencedik percben megszerezte a vezetést - gyors támadás volt, a középre adás után a kapufa mellé lőtt Nichols -, de egy védelmi hiba után pár perc múlva egyenlített a Pool, Sinclair használta ki a lehetőséget.

Az első félidő utolsó percében demoralizáló gólt kapott a magyar kapus. Jobbról ívelt be szögletet Holmes, Bogdán ugyan visszalépett a vonalra, de mintha a labda mellé ütött volna, ami így akadálytalan ment a léc alá. Ezzel az Exeter a szünetben 2-1-re vezetett.

Az ismétlésben és amikor az öltöző felé mentek a játékosok, sokszor mutatták Bogdánt, vagyis egyértelmen őt tették felelőssé a találatért.

A fordulás után a Liverpool egyenlített, ezzel az Anfield Roadon is megmérkőzhet a két csapat. Az FA-Kupában ugyanis még érvényben van a megismételt meccs szabálya. Talán Bogdán kap még egy esélyt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.