Péter, Pál
14 °C
30 °C

Guardiola titkos tárgyalása a ManUniteddel

2016.01.22. 09:51

A párizsi Bristol Hotelben találkozott egymással Pep Guardiola és a Manchester United vezetősége, értesült a France Football magazin. Az érintettek titokban egyeztettek arról, hogy a szezon végén a katalán edző átvehetné az angol csapatot, ami meglehetősen nehéz napokat él, mióta 2013 nyarán Alex Ferguson leköszönt a kispadról.

Guardiola jelenleg a Bayern Münchent edzi, de pár hete közölte, nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését, és három év után távozik. Az ok: a Premier League-ben akar dolgozni, ezt is ő mondta el.

Azonnal összehozták a Manchester Cityvel, ahol két régi barcás kollégája van most klubvezetői pozícióban, ám ő kijelentette, hogy még nem egyezett meg senkivel.

Amennyiben a Unitedhez megy, az véget vet Louis van Gaal manchesteri karrierjének, bár a megállapodása csak 2017 nyarán fut ki. Szenvedett vele a csapat december, a kirúgás szélére sodródott, megúszta, de a csapat játéka továbbra is átlag alatti. A napokban arról írtak Angliában, hogy csak két évig maradna három helyett, ami egybe vágna Guardiola nyári érkezésével.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!