Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Játszatom-e Neymart? Ha nem, kinyírnak!

2016.01.29. 18:51

Szombaton délután négykor az első a másodikkal játszik a spanyol ligában, a Barcelona fogadja az Atletico Madridot. Mindkét csapatnak 48 pontja van, a Barca vezet jobb gólkülönbséggel, illetve van egy elmaradt meccse, így eggyel kevesebbet játszott.

Luis Enrique sajtótájékoztatót tartott a rangadó előestéjén, ahogy szokott. Igyekezett csökkenteni a végeredmény jelentőségét, szerinte, "egyáltalán nem dönt el semmit, hogy ki győz". Sok jó csapat van, majdnem hátra van még a bajnokság fele, így bármikor, bárki ellen nehéz helyzetbe kerülhet az ő csapata és az Atletico is - fejtette ki véleményét az edző.

Neymar szerdán, a kupameccsen nagy gólt rúgott az Athletic Bilbaónak, de meg is sérült közben. Csütörtökön nem edzett rendesen, pénteken viszont igen. Azt tudakolták a trénertől, megfordult-e a fejében, hogy a biztonság kedvéért nem küldi ki az Atleti ellen.

"Az lenne a rizikó, ha nem küldeném pályára. A drukkerek ki is nyírnának. Rátapostak a lábára, ennyiért nem fogom pihentetni, játszani fog" - felelte az AS.com újságírójának.

Neymar a napokban állítólag azt mondta, szívesen játszana majd Pep Guardiola csapatában, ami kicsit meghökkentőnek tűnik. De nem Luis Enriquének.

Kiváló ízlése van!

- ennyivel intézte el.

Tudni kell persze, hogy ő és Guardiola barátok, a Barcában éveket játszottak együtt, edzőként is voltak kollégák, amikor Guardiola már a nagy Barcát, Luis Enrique meg a B csapatot edzette.

Dicsérte még Diego Simeone munkáját, úgy látja, nagyon ért a futballhoz, remekül választja meg a játékosait, és kitűnő munkát végeztet velük, ezért juttathatta ilyen magasra az Atleticót.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!