Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Nikolics nemet mondott a kínaiak eurómillióira

2016.02.12. 09:33

A lengyel Sportowe Fakty úgy tudja, hogy Nikolics Nemanjáért több kínai klub is bejelentkezett a Legia Warszawánál, de a magyar csatár nem akart eligazolni, hiába kereshetne évente több millió eurót.

A döntésében az is közrejátszhatott, hogy a nyári Európa-bajnokságra legjobban a Legiában tud felkészülni, sok játéklehetőséget kap és szem előtt van, bár Bernd Storck a Katarba igazolt Németh Krisztián szempontjait is megértette.

„Befutott egy-két anyagilag roppant csábító ajánlat, de nem csábultam el. Január közepén jeleztem is a vezetőknek, bárki kopogtathat, nem érdekel. Ha úgy alakul, a nyáron visszatérhetünk erre a kérdésre, addig azonban egyetlen cél lebeg a szemem előtt: tisztességesen befejezni azt, amit elkezdtem” – nyilatkozta Nikolics a Nemzeti Sportnak.

A sportlap azt is állítja, hogy ha a Legia megegyezni meg nem nevezett kínai klubok valamelyikéval, akkor a bajnoki góllövőlistát vezető Nikolics minden idők legdrágább Ekstraklasa-játékosává válhatna. A jelenlegi rekorder Adrian Mierzejewskiért 2011-ben 5,25 millió eurót fizetett a török Trabzonospor.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.