Vilmos
24 °C
35 °C

Nehéz beilleszkedni a sztároknak a törököknél

2016.02.18. 20:27

Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József volt a vendég a Sport1-en. A legfontosabbal kezdte, hiszen három bursai lap is megírta, hogy a magyar válogatott kapitányának napokon belül el kell hagynia a klubot.

„Jelenleg úgy néz ki, hogy Balázst nem rúgják ki, és nem megyünk Kínába sem. Maradunk Törökországban.”

Hozzátette, Dzsudzsáknak az a legfontosabb, hogy újra játsszon a Bursában, ugyanis jön az Eb, ezért mindent meg fog tenni.

„Mivel mi nem az újságokból tájékozódunk, ezért mi tudtuk, hogy Balázs pozíciója abszolút stabil a Bursában, így nem gondolkodtunk váltásban. A példa is mutatja, nem tesz jót, mert Magyarországon is átvették a negatív dolgokat. Nem jó ez egy játékosnak sem, de régebben is tudvalévő volt, hogy Törökországban lévő sztárjátékosoknak is voltak beilleszkedési problémáik. Bízunk benne, hogy a Balázs minél előbb felveszi a versenyt. Egyetlen fontos dolog van, hogy visszakerüljön a csapatba, és játsszon. Érzi azt, hogy ezt a lépcsőfokot meg fogja tudni ugrani."

Esterházy Mátyás, a menedzseriroda másik vezetője arról beszélt, hogy minden jó játékos érdekes Kínában, így Dzsudzsák is.

Nem tesz jót a lelkének és a játékhoz való hozzáállásának a jelenlegi állapot, ami most van, de egy profi játékosnak túl kell lépnie ezen, és mindent meg kell tennie a célja érdekében, hogy játszania kell.

Már csak az Eb miatt is.

Hajóút akció!

Hajóutak hihetetlen árakon! Foglaljon most!

Balatoni nyár!

Gyerekkel nyaralna vízparton? Egy fergetegesen bulis hetet szeretne átélni? Biztonságos terepet, szép tájat keres kerékpár túrához? Vegye célba a Balatont! Keressen szállást itt!