Előd
5 °C
11 °C

Dárdai: Hízelgő ránk nézve, ha harapós az ellenfél

2016.03.10. 15:10

Fontos rangadót játszik péntek este a Hertha BSC, hiszen a mögöttük egy ponttal álló Schalke 04-et fogadják majd Berlinben 50 ezer néző előtt. A meccsnek ráadásul plusz tétet ad, hogy Dárdai Pál csapata 14 meccse nem tudta legyőzni a Schalkét: utoljára 2006 szeptemberében, pont Berlinben nyertek 2-0-ra, Dárdaival még a játékosok között.

„Minden sorozatnak vége szakad egyszer, és legalább 50 ezer szurkoló áll majd mögöttünk” – idézte az MTI Dárdait, aki a Kickernek adott rövidke nyilatkozatában arra is kitért, hogy nagy lehetőség ez számukra, hogy leszakítsák az őket üldöző csapatot. A magyar vezetőedző a harmadik helyükre utalva azt is elmondta, hogy hízelgő csapatára nézve, hogy most már harapósabban játszanak velük szemben az ellenfelek, hiszen már nem a kiesés ellen küzdő csapatot látják bennük.

A Hertha számára jó hír, hogy a felépült sérüléséből Rune Jarsteinre és Thomas Kraft, a klub két kapusa is. A Schalke a legutóbbi négy meccsén nem kapott ki, míg a Hertha egy döntetlen és két győzelem után legutóbb kikapott Hamburgban.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!