Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Verebes József nagyon beteg

2016.03.12. 13:31

A március 23-án a 75. születésnapját ünneplő mesteredzőt a kisalfold.hu kereste fel budapesti otthonában. A Mágusnak becézett, a Rába ETO-val kétszer is bajnok, majd szövetségi kapitányként is dolgozó szakembert súlyos tüdőbetegség támadta meg, vészesen lefogyott. Alvászavar, szellemi-mentális fáradtság és hangulatingadozás kínozza.

„Bár sokan szeretik, aggódnak Józsiért, kérem, azt is írja meg, mi semmit nem kértünk, nem koldultunk" – mondta Verebes felesége arra, hogy a Kisalföld egy alapítványon keresztül támogatást is nyújtott az edző gyógykezelésére. – A múltkor, amikor megírták az újságok, hogy pénzt kaptunk, többen is ellenünk fordultak. Nagyon sok a rosszindulatú ember. Persze annak örülünk, ha segítenek. Győrből különösen sokan érdeklődnek Józsiról".

A feleség elmondta, a korábbi sikeredző nemegyszer ébred úgy, hogy edzésre akar menni. Azt kérdezi a feleségétől: hol vannak a fiúk, hol van a csapata? A győrit azt még mindig nagyon szereti.

Verebes is nagyon el van keseredve: „Nagy pofont kaptam a sorstól, nem tudom, már nem is hiszem, hogy felépülök."

A mesteredző, aki annak idején megállás nélkül szívta a cigarettákat, most is rágyújtana, de ez tilos. Verebes József nincs jól.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.