25 gólos őrült nap az utolsó előtti a BL-ben

Joó Gábor
2016.12.06. 21:01

Összefoglaló

Végeredmények A csoport:FC Basel-Arsenal 1-4Paris Saint-Germain-Ludogorec 2-2 B csoport:Dinamo Kijev-Besiktas 6-0Benfica-SSC Napoli 1-2C csoport:FC Barcelona-Borussia Mönchengladbach 4-0Manchester City-Celtic Glasgow 1-1D csoport:Bayern München-Atlético Madrid 1-0PSV Eindhoven-Rosztov 0-0
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bjesedin a 9.-ben. Ezzel nyugodtan ikszelhet a Benfica és a Napoli, mindkettő továbbmenne, ha a törökök kikapnak.

  • Lucas Perez, 8'.

  • Iheanacho már a 8. percben egyenlített is.

  • Patrick Roberts lőtte a gólt, négy perc se kellett neki. Ennek a meccsnek sincs már tétje.

  • És csak azért nem lett belőle Gladbach-ziccer, mert a partjelző lesen megállította a kontrát. Természetesen tévesen, megúszta a Barca.

  • Benfica-Napoli és Dinamo Kijev a sláger.

  • Kisárgázta magát Glasgow-ban, eltiltott.

  • Iniesta kezd, ahogy Messi, de ott van Paco Alcacer és André Gomes is. Denis Suarez a harmadik középpályás, Arda Turan Neymar helyén. A védelemben az eddig mindig mellőzött Aleix Vidal, valamint Mascherano, Umtiti és Digne játszik. A kapuban Cillessen.

  • A Barca csoportelső, a Mönchengladbach elleni meccse teljesen tét nélküli. Az argentin viszont kezdeni fog, ezt elárulta Luis Enrique edző már hétfőn. Amellett, hogy szeret futballozni, és az ősszel sokat volt sérült, így pihentebb is, van két rekord, amiért érdemes pályára lépnie. Pláne, hogy Cristiano Ronaldo tartja az okat.

    Az egyik a csoportmeccseken szerzett 11 gólja tavalyról. Messinek 9 gólja van öt meccs után - de csak négyen játszott - , így ez behozható.

    A másik a BL-gólcsúcs, a portugál 95 góllal áll, a barcás 92-vel a Bajnokok Ligájában. Itt igazából faragni lehet a lemaradásból, a Real Madrid szerdán játszik, C-vel a kezdőben.

  • A Benfica-Napolin, aki győz, továbbjut.

    A portugáloknak mindenképpen nyerniük kell, hogy ne kelljen a Dinamo Kijev-Besiktas mérkőzés eredményére figyelniük, míg a Napolinak már a döntetlen is elég.

    Ha a törökök kikapnak Ukrajnában, az olaszok és a portugálok is továbblépnek, függetlenül attól, mit játszanak egymással.

    Ha a Benfica kikap, de a Besiktas csak ikszel, a Benfica jut tovább jobb egymás elleni eredményekkel (1-1 otthon, 3-3 idegenben).

    Ha a Napoli kikap, de a Besiktas csak ikszel, a Besiktas jut tovább jobb egymás elleni eredményekkel (1-1 otthon, 2-3 idegenben).

  • A csoport:
    FC Basel (svájci)-Arsenal (angol) 20.45
    Paris Saint-Germain (francia)-Ludogorec (bolgár) 20.45
        Az állás: 1. (és továbbjutott) Arsenal 11 pont (14-5), 2. (és továbbjutott) PSG 11 (11-5), 3. Basel 2 (2-8), 4. Ludogorec 2 (4-13)

     B csoport:
    Dinamo Kijev (ukrán)-Besiktas (török) 20.45
    Benfica (portugál)-SSC Napoli (olasz) 20.45
        Az állás: 1. Napoli 8 pont (9-7), 2. Benfica 8 (9-8), 3. Besiktas 7, 4. Dinamo Kijev 2

    C csoport:
    FC Barcelona (spanyol)-Borussia Mönchengladbach (német) 20.45
    Manchester City (angol)-Celtic Glasgow (skót) 20.45
        Az állás: 1. (és továbbjutott) FC Barcelona 12 pont, 2. (és továbbjutott) Manchester City 8, 3. Mönchengladbach 5, 4. Celtic Glasgow 2

    D csoport:
    Bayern München (német)-Atlético Madrid (spanyol) 20.45
    PSV Eindhoven (holland)-Rosztov (orosz) 20.45  
        Az állás: 1. (és továbbjutott) Atlético Madrid 15 pont, 2. (és továbbjutott) Bayern München 9, 3. Rosztov 4, 4. PSV Eindhoven 1