Meccs közben lett rosszul a magyar focista, estére meghalt

2019.08.13. 08:40

Vasárnap délután meccs közben lett rosszul Lajos Tamás, a Tiszavasvári SE focistája, majd estére kiderült, hogy nagy a baj: feltehetően szívinfarktusban meghalt.

A Tiszavasvári a Kótaj ellen játszott megyei másodosztályú bajnoki meccset, amikor Lajos Tamást a 68. percben rosszullét miatt le kellett cserélni. „Lajos Tamásnak kis hányingere volt, ezért lejött, a kispadról nézte társait. A meccs után az öltözőbe ment a társaival, lezuhanyozott, majd a büfé előtt megbeszélték a történteket. A lecserélés után mintegy két órával ismét rosszul érezte magát, hányt, a mellkasát fájlalta” – írta a Szon.hu.

Ekkor már bement az orvosi ügyeletre, ahová kihívták a mentőket, de addigra már nagyon rosszul volt a 30 éves focista, és hiába próbálták újjáéleszteni. A lap szerint szívinfarktus okozta a halálát.

Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Tomi volt a csapat kapitánya. Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni

– nyilatkozta megrendülten Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

Sánta János kardiológus főorvos és sportszakorvos azt mondta a lapnak, hogy a játékosnak érvénye sportorvosi engedélye volt. „Mivel a halál pontos okát nem ismerem, nem szeretnék feltételezésekbe bocsátkozni” -– mondta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport