Luis Enrique közölte: meghalt a kislánya

2019.08.30. 00:25

A Barcelona volt edzője, a spanyol futballválogatott volt szövetségi kapitánya csütörtökön késő este a Twitteren írta meg, hogy 9 éves kislánya, Xana elhunyt: rákos volt, öt hónapja küzdött a betegséggel.

Luis Enrique március 26-án hagyta el hirtelen az épp meccsre készülő válogatott edzőtáborát személyes okokra hivatkozva, és többé nem tért vissza a csapathoz. Helyét ideiglenesen addigi másodedzője, Robert Moreno vette át, aki három meccsen három győzelmet aratott. Június 19-én Luis Enrique lemondott a posztról, Morenót kinevezték hosszú távra.

Az exbarcás futballista és BL-győztes tréner távozásának pontos okát azóta sem lehetett tudni, sikerült teljes titokban tartani, mostanáig. Luis Enrique elmúlt öt hónapját lánya mellett töltötte. A Twitteren köszönetet mondott a kórházaknak, az orvosoknak és mindenkinek, aki segítette őket, illetve elbúcsúztatta Xanát:

Rettentően hiányozni fogsz. De abban a reményben emlékezünk rád életünk minden napján, hogy a jövőben egyszer újra találkozni fogunk. Te leszel a csillag, ami családunkat vezetni fogja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport