Dömötör
11 °C
14 °C

Változik a Bajnokok Ligája kiírása

MTI
2002.09.04. 20:24
Az európai szövetség évente sorra kerülő szakmai fórumán Louis van Gaal, az FC Barcelona trénere kijelentette: a mérkőzésszám csökkentése elősegíti, hogy a csapatok a hazai bajnokságban és a BL-ben egyformán helyt tudjanak állni.

- Egészségtelenül sok találkozón kell szerepelniük a játékosoknak, a program redukálása mindenképpen előnyös lesz a számukra, bár tény, hogy a klubok így kevesebb bevételhez jutnak - mondta. - Örvendetes, hogy az UEFA meghallgatja és megpróbálja megoldani az edzők által felvetett problémákat.

A jelenlegi kiírás alapján a BL első körének 32 csapata a második fordulóban szintén csoporttalálkozókat vív. A módosítás szerint azonban a következő szezontól a nyitó kör után már kieséses rendszerben, a nyolcaddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek.

A szerdai tanácskozáson több szabálymódosító, illetve technikai részletekre vonatkozó javaslat is elhangzott. Az edzők azt szeretnék elérni, hogy a jövőben az eddigi 18 helyett 20 futballistát nevezhessenek egy-egy összecsapásra, s hogy a három helyett négy cserelehetőségük legyen.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!