Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Mégis Koeman lehet a Barcelona edzője

MTI
2003.06.10. 12:44
Ronald Koeman, az Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, ha a két klub megegyezik, elképzelhető, hogy visszatér egykori sikerei helyszínére, az FC Barcelonához.

- Csodálatos lenne, ha ismét ott dolgozhatnék, de a szerződésem csak jövő júniusban jár le, s én szavatartó ember vagyok - fogalmazott a szakember. - Ennek ellenére hiszem, hogy van megoldás, de én ebbe nem szeretnék beleavatkozni. Egy dolog viszont meglehetősen zavar: Barcelonában mindenki azt gondolja, hogy csak én lehetek a gárda megmentője, holott ez ennél jóval bonyolultabb ügy.

A katalán csapat 1992-ben a Wembley-stadionban rendezett BEK-döntőben Koeman 112. percben szerzett góljával nyerte meg a kupát az olasz Sampdoriával szemben.

Ebben az idényben mély válságba kerültek a katalánok: az együttes a bajnokságban csak a középmezőnyben, a 7. helyen áll, míg a Bajnokok Ligájából a negyeddöntőben kiesett. Februárban lemondott Joan Gaspart elnök, majd április végén - a pénzügyi gondok és a BL-búcsú miatt - az őt ügyvezetőként váltó Enric Reyna és az elnökség is. Az új vezető megválasztásáig egy ideiglenes tanács végzi az irányítói feladatokat.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.