Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

A Manchester United 20 millió fontot költhet sztárokra

MTI
2003.11.11. 15:18
A januári átigazolási időszakban tovább erősödhet a Manchester United labdarúgócsapatának amúgy is kiváló kerete: Sir Alex Ferguson vezetőedző 20 millió fontot költhet, s angol lapértesülések szerint három sztár közel áll ahhoz, hogy az Old Traffordra kerüljön.

A legmeglepőbb, hogy Nicolas Anelkát is hírbe hozták a Vörös Ördögökkel, pedig ő az ősi rivális Manchester Cityt erősíti. A francia csatár nagyon eredményesen játszik - 56 meccsen 25 gól - Kevin Keegan együttesében, de néhány nappal ezelőtt - régi rossz szokása szerint - összeveszett a vezetőkkel, így könnyen elképzelhető, hogy elhagyja a roppant népszerű klubot.

A skót sikertréner másik kiszemeltje az a Daniel Van Buyten, aki már régóta célpontnak számít az Old Traffordon. A gólerős belga hátvédet hosszú ideje csalogatja Ferguson, a legfrissebb hírek szerint a téli átigazolási időszakban 12,5 millió fontot ajánlanak érte az Olympique Marseille-nek.

A manchesteriek harmadik jelöltje a brazil futball egyik csodagyereke, a 23 éves Luis Fabiano. Tudásáról sokat elárul, hogy a következő két világbajnoki selejtezőre kijelölt válogatott keretben ő lett Ronaldo társa. A Sao Paolo tehetsége 8 millió fontot is megérne az angol elitklubnak.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.