Ambrus
-7 °C
3 °C

A válogatott védő visszatért Kijevbe

MTI
2004.03.02. 18:31
Ismét Ukrajnában, az Arszenal Kijevben folytatja pályafutását tizennégyszeres válogatott labdarúgó, Bodnár László. A középpályás - aki itthon a Debreceni VSC-ben futballozott - korábban a Dinamo Kijevben játszott, a csapattal szerepelt a Bajnokok Ligájában is. Télen az orosz FC Szaturn Ramenszkoje együttesének tagja volt, de az ottani átigazolási időszak lejárta előtt előnyösebb ajánlatot kapott az Arszenaltól. A védő hamar megállapodott a fővárosi klubbal, s már el is utazott a gárdával edzőtáborozni a törökországi Antalyába. Az ukrán bajnokság - amelyben a hetedik helyen áll az Arszenal - két hét múlva folytatódik.

Bodnár mindhárom találkozón játszott a ciprusi tornán, amelyen Lothar Mattha:us szövetségi kapitány együttese a második helyet szerezte meg.

Az Arszenal Kijev az elmúlt hetekben többször - negatív módon - felhívta magára a figyelmet, ugyanis két hónapon belül két futballistája is elhunyt. Január 7-én a gárda edzőközponjában találták holtan a csapat grúz válogatott csatárát, Salva Apkazavát (később kiderült, hogy a 23 éves labdarúgó halálát tüdőtágulás okozta). A múlt vasárnapi edzés után pedig a junior együttes 17 éves játékosa, Andrej Pavicski esett össze, s bár azonnal kórházba szállították, az életét nem tudták megmenteni.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.