Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Százmilliós megyei támogatás az új debreceni stadionnak

MTI
2004.04.23. 20:13
A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat százmillió forinttal járul hozzá a debreceni, nagyerdei labdarúgó-stadion építéséhez, azt követően, hogy a kormány támogatásáról biztosítja a beruházást. Az erről szóló határozatot - a szocialista frakció kezdeményezésére, a megyei közgyűlés elnökének előterjesztésére - pénteki ülésén csaknem egyhangúlag fogadta el a megyei közgyűlés, olvasható a debreceni klub hivatalos internetes honlapján.

Juhászné Lévai Katalin, a közgyűlés elnöke elmondta: a megye és a város között a sport területén meglévő, több évtizedes eredményes együttműködés is indokolja, a megyei önkormányzat hozzájáruljon ahhoz, hogy a sportszerető közönség európai körülmények között látogathassa a hazai és a nemzetközi szintű sporteseményeket. Hangsúlyozta: a megye valamennyi országgyűlési képviselőjének össze kell fognia azért, hogy ez a beruházás mielőbb megvalósulhasson.

A határozat elfogadását követően a megyei közgyűlés tagjai aláírásukkal láttak el egy futball-labdát, amelyet a közgyűlés vezetése ezt követően a debreceni városi önkormányzatnak "passzol át", hogy ott is szignálják a labdát.

A tervek szerint 3,5 milliárdból 30 ezer férőhelyes aréna épül.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.