Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Gascoigne nem iszik, ezért majdnem meghalt

MTI
2004.04.28. 10:31
Részletesen beszélt egy interjúban alkoholizmusának leküzdéséről Paul Gascoigne, az angol labdarúgás fenegyereke. A 36 éves korábbi klasszis a Sky Sports News című tévéműsorban arról is beszámolt, hogy tavaly kis híján az öngyilkosságba menekült.

"Azt hittem, hogy nem tudok ital nélkül élni, és néhány napig komolyan fontolgattam, hogy végzek magammal. Nyár óta tiszta vagyok, de még nem dőlhetek hátra, mert rengeteget kell magamon dolgoznom" - fejtegette "Gazza", aki legutóbb a kínai második vonalban szerepelt, ám az Ázsiában töltött öt hónap alatt nagyon kevés játéklehetőséget kapott. Pályafutásáról csak annyit mondott: már nincs olyan erőállapotban, hogy akármelyik élvonalbeli csapatnál is megállja a helyét.

Az 57-szeres válogatott középpályás egy éve vonult be öthetes elvonókúrára egy arizonai intézetbe. Saját bevallása szerint "új" életének első eredménye, hogy kibékült volt feleségével, Sheryllel.

A botrányairól elhíresült sztár a Newcastle Unitedben kezdte karrierjét, majd később megfordult a Tottenham Hotspur, a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, a Lazio, az Everton és a Burnley csapataiban is.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.