Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Maradona dühöng és Kubába vágyik

MTI
2004.05.12. 11:15
Nem érzi jól magát a Buenos Aires melletti kábítószer-elvonó intézetben Diego Maradona, az argentinok egykori futballsztárja, akit egy hete szállítottak be ismét egy fővárosi kórházba.

"Folyton toporzékol, és panaszkodik, de most az a legfontosabb, hogy távol tartsuk őt a drogoktól" - mondta a Privada del Parque nevű klinika illetékese.

A 43 éves, jókora súlyfelesleggel küzdő legenda - aki előző "lakhelyén", a Suizo-Argentino magánkórházban múlt csütörtökön hisztérikus rohamot kapott az elvonási tünetek miatt - vissza akar térni Kubába, ahol néhány éve elvonókúrába kezdett. Volt felesége, Claudia Villafane azonban ellenzi az utazást, mondván: a karibi kezelés eredménytelennek bizonyult.

A hosszú ideje kokainfüggőségben szenvedő 1986-os világbajnok április 18-án súlyos szív- és légzési panaszokkal került be először a kórház intenzív osztályára, ahol tizenkét napon át kezelték. Ezután saját felelősségére elhagyta az intézményt, s néhány napos "kimenője" alatt egy barátjának birtokán focizott, golfozott, és interjúkat adott.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.