Vilma
-7 °C
4 °C

Újabb két újonc Matthäus németek elleni keretében

Index, MTI
2004.06.02. 20:06
A keddi Kína-Magyarország (2-1) barátságos mérkőzéshez képest több helyen változott a vasárnapi, Németország elleni találkozóra készülő magyar labdarúgó-válogatott kerete.
Pető Zoltán a tiencsini találkozón bordazúzódást szenvedett, Tóth Mihály pedig bokaszalag-szakadás miatt nem játszhat Kaiserslauternben. A kapus Szűcs Lajos is sérült, Kenesei Krisztiánt kínai klubja nem engedte el.
Már csatlakozott a kerethez Bodnár László és Hercegfalvi Zoltán, s hamarosan megérkezik Németországba az egyformán újonc debreceni Bernáth Csaba, valamint Tóth András (Vasas).
A németek ellen készülő keret:
kapusok: Király Gábor (Hertha BSC), Vlaszák Géza (Újpest)
védők: Bernáth Csaba (Debrecen), Bodor Boldizsár (Ekeren), Gyepes Gábor (FTC), Juhász Roland (MTK), Komlósi Ádám (MTK), Stark Péter (Győr), Szélesi Zoltán (Újpest), Tóth András (Vasas)
középpályások: Bodnár László (Arszenál Kijev), Huszti Szabolcs (Sopron), Leandro (FTC), Polonkai Attila (Újpest), Rósa Dénes (FTC), Tóth Balázs (Videoton)
csatárok: Gera Zoltán (FTC), Hercegfalvi Zoltán (Videoton), Torghelle Sándor (MTK)
A vasárnapi találkozó 19 órakor kezdődik Kaiserslauternben, a játékvezető az angol Bennett lesz. A TV2 17.40-től közvetít, a stúdióban az Aranycsapat tagjait látják vendégül, és Buzánszky Jenő valamint Grosics Gyula eleveníti fel az ötven évvel ezelőtti finálé részleteit.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.