Auguszta
5 °C
22 °C

Maradona nem utazik Brazíliába

MTI
2004.06.08. 16:44
Diego Maradona, egykori argentin futballzseni kijelentette, hogy mégsem utazik el egy brazíliai egészségközpontba, vagy Svájcba, hanem továbbra is egy Buenos Aires-i klinikán kezelteti magát.

A hírt Alfredo Cahe, a sztár kezelőorvosa is megerősítette.

"Nagyon jól érzi magát ahol van, az ellátás egészen magas színvonalú, s ilyen kiváló pszichoterápiás kezelést sehol a világon nem kapna" - mondta Cahe, aki elégedetten nyugtázta, hogy betege egy hónap alatt több mint 18 kilót fogyott.

Maradona és a család azért akar távozni az argentin fővárosból, mert a sajtó és a paparazzik már szinte az őrületbe kergetik őket.

"A hét végén mozdulni sem tudunk, helikopterekről figyelnek és filmeznek bennünket" - bosszankodott a kezelőorvos.

Az argentin szupersztárt május 23-án látogathatta meg először a családja azon a kábítószer-elvonó kórházban, ahova több mint két héttel korábban szállították be. A legendát - aki 1986-ban világbajnoki címig, 1990-ben pedig a második helyig vezette a válogatottat - speciális diétával és alvókúrával készítették fel a még előtte álló 6-18 hónapos gyógykezelésre. A hosszú ideje kokainfüggőségben szenvedő, 43 éves Maradona április 18-án súlyos szív- és légzési panaszokkal került be először egy Buenos Aires-i kórház intenzív osztályára, ahol tizenkét napon át kezelték. Ezután saját felelősségére elhagyta az intézményt, s néhány napos "kimenője" alatt egy barátjának birtokán focizott, golfozott, és interjúkat adott.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.