Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Pelé bízik a portugálokban

MTI
2004.06.16. 15:48
Kapcsolódó cikkek (1)
Pelé, a brazil futball-legenda szerint a honfitársa, Luiz Felipe Scolari által irányított portugál válogatott annak ellenére megnyerheti a labdarúgó Európa-bajnokságot, hogy a nyitómérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett a görög csapattól. "Scolari szövetségi kapitányként sok örömet szerzett a braziloknak, s ugyanerre képes a portugálok esetében is. Ehhez azonban az kell, hogy a futballistái nagy odaadással és tűzzel játsszanak" - mondta a háromszoros világbajnok a portugál Correio da Manha című lapnak.

"Őszintén remélem, hogy a hazai együttes szerdán legyőzi az oroszt. Tanúja voltam a görögökkel szembeni vereségnek, ami nagyon szomorúvá tett. Elveszteni az első mérkőzést soha sem jó előjel. Ezzel együtt hiszek abban, hogy a nagyszerű futballistákból álló portugál válogatott a közönség támogatásával még messzire juthat.

A portugálok szerdán 20:45-kor, a lisszaboni Luz-stadionban találkoznak az oroszokkal. A tét nagy: amelyik együttes kikap, nagy valószínűséggel, illetve görög-spanyol pontosztozkodás esetén biztosan lemarad a folytatásról.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!