Judit
-2 °C
8 °C

Matthäust nem bosszantja a mellőzése

MTI
2004.07.22. 16:19
Lothar Matthäus a dpa hírügynökség adott nyilatkozatában kijelentette, nem bántja, hogy nem ő, hanem Jürgen Klinsmann foglalhatja el a német futballválogatott kispadját.

"Nincs miért bosszankodnom, hiszen engem sosem kérdeztek meg. Meglepett a szövetség döntése, de sok szerencsét kívánok Jürgennek" - mondta a magyar szövetségi kapitány.

Ami a szakvezető-keresésben betöltött saját szerepét illeti, a 150 válogatottsággal nemzeti csúcstartó legenda a sajtóra hárította a felelősséget, mondván: a posztra az ő személye hivatalosan sosem vetődött fel, így neki nem kell ezzel a témával foglalkoznia.

"Kérdezzék Franz Beckenbauert arról, hogy mi is történt az elmúlt két hétben. Azt hallottam, hogy nagy viták voltak a szövetségben, én pedig csak annyit mondtam, hogy bármikor felhívhatnak" - tette hozzá Matthäus, akinek a telefonja azonban néma maradt.

Egy New York-i megbeszélésen született egyezség értelmében a jövőben "hármasfogat" irányítja majd a nemzeti tizenegyet. A Rudi Völler júniusi lemondásával megüresedett szövetségi kapitányi posztot a 39 éves, edzői tapasztalatokkal nem rendelkező Klinsmann tölti be. Segítőtársa Holger Osieck lesz, Oliver Bierhoff pedig menedzserként vállal szerepet.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!